Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Великій Олександрівці на Херсонщині розпочнуть відновлення зруйнованого відділення “Укрпошти”

Відділення “Укрпошти” як і більшість будівель у Великій Олександрівці дуже пошкоджено ворожими обстрілами. Однак гендиректор “Укрпошти” Ігор Смілянський заявив про відновлення роботи відділень на деокупованих територіях:

-1 липня, коли, через окупацію і зраду, ми були вимушені припинити працювати на Херсонщині, я пообіцяв нашим працівникам, що зовсім скоро ми разом відсвяткуємо повернення Укрпошти.

І сьогодні цей день настав:) Так, ми ще не в центрі Херсону, але, поки хтось там «еще не начинает», ми вже починаємо свій шлях. Сьогодні відкриваємо поштове відділення у деокупованій Великій Олександрівці. А далі нас чекає вся область. Зараз покажу вам “до”, або, як каже сучасна молодь, «треш», а у ввечері і “після”, як буде виглядати наше відділення. Чи то заздрість, що у них такого немає, чи то дикість від природи, але потрощили все відділення та машини, а зверху наліпили свої русняві z-індикатори.
На жаль, не вперше та не в останнє, тож видихаємо та вмикаємо турбо режим відновлення. Зі мною крута команда, Starlink, генератор та непочатий край роботи. Але перші результати місцеві побачать вже сьогодні)
Ми не зможемо їм повернути життя та час, які вони втратили за 4 місяці в окупації… Але зможемо допомогти швидко повернутись до життя в Україні. Сьогодні більше 1000+ мешканців цього села отримають фінансову допомогу від Червоного Хреста та Міжнародної організації з міграції + своі Українські пенсії за весь цей час, продукти та найнеобхідніше.
І останнє на зараз. Сьогодні в багатьох містах періодично вимикатимуть світло. Ми в Укрпошті будемо робити все, щоб обслуговувати наших клієнтів як тільки це можливо. Вже розробляємо процедури, як зможемо тримати майже всі послуги «онлайн». Просимо трохи терпіння і разом ми обов’язково переможемо!

Світло ми поновимо, а от відсутність мізків та совісті «за поребриком» – це на завжди.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН