Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Великій Олександрівці голова поштового відділення врятувала майно від росіян

Велику Олександрівку на Херсонщині звільнили від окупаційних військ. У населеному пункті вже почали відновлювати роботу інфраструктурних об’єктів. Також відновлює роботу “Укрпошта”. Дивовижну історію порятунку майна  розповів гендиректор “Укрпошти” Ігор Смілянський:

-Голова нашого відділення на Херсонщині заховала від орків (російських військових – ред.) техніку, частину машин і гроші. Я ще досі на емоціях і хочу ще раз сказати дякую пані Оксані Нос – це сильно, хоробро та дуже віддано з вашої сторони.

Тому, здається, у нас є новий місцевий герой, а у Великій Олександрівці – робоче стаціонарне відділення. Наш поштовий батальйон ще від ранку розпочав свою роботу.

А її тут за час нашої відсутності назбиралося багато — привезли жителям пенсії за останні 2 місяці та фінансову допомогу: 1200 грн на особу від Червоного Хреста та 2200 грн від ООН. Зараз біля відділення дуже багато людей, але ми готувалися, тому грошей вистачить всім.

Окреме дякую Херсонській ВЦА та нашій команді по ПВПЗ з Кривого Рогу, яка сьогодні гарно попрацювала.

Наші пересувні відділення також вже готові включатися в роботу, бо як і казав, тут буде центральне відділення для наших ПВПЗ. Загалом вони зможуть обслуговувати 73 найближчих населених пункти: доставляти пенсії, продукти, посилки та все інше.

У планах відкриття стаціонарних відділень у ще низці сіл: с. Мала Олександрівка, с. Золота Балка, cмт. Архангельське, c.Любимівка та с. Гаврилівка.

Ну а убогим оркам, що малювали на наших стінах якісь там “стратегічні плани”, скажу одне: як мапу не крути, все одно ви йдете на…

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН