Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Благодійний фонд “Українці переможуть” переїздить на звільнену територію Херсонщини

Благодійний фонд “Українці переможуть” з перших днів війни допомагає населенню Херсонської області. Допомогу надавали як переселенцям, так і громадянам на деокупованих територіях. Нині очільник фонду Ігор Йосипенко повідомив про переміщення фонду до звільнених населених пунктів:

-Ми щиро вдячні криворожанам за гостинність та тимчасовий прихисток нашого “Благодійний фонд” “Українці переможуть!” в місті Кривий Ріг. Але час іде і, дякуючи ЗСУ, домівка наша поступово звільняється від окупанта. Маємо плани припинити нашу роботу на території Кривого Рогу і переїхати на звільнену Херсонщину!

Саме через це звертаємося до мешканців селища Високопілля!
Задля оперативності в забезпечені продуктами харчування та питною водою деокуповані села Херсонщини. Плануємо взяти в тимчасове безоплатне користування складське приміщення в селищі Високопілля. Також для волонтерів нашого Фонду подрібне житло на 6 чоловік, бажано будинок. Чистоту та порядок гарантуємо.
Якщо у вас є можливість допомогти нам в вирішені вищенаведених питань, будь-ласка, пишіть мені в особисте або продзвоніть на гарячу лінію нашого фонду.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН