Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Абітурієнти Херсонщини обрали навчання за спеціальністю “облік і оподаткування” у регіональному виші

Добігає кінця вступна кампанія 2022 року на спеціальності 071 «Облік і оподаткування» та 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», яка пройшла в складний, відповідальний для нашої країни і всього цивілізованого світу час.

Триває війна російської федерації проти української державності, незалежності та національних цінностей. Повномасштабна агресія росії принесла багато болю і втрат, але підтвердила тверде переконання молоді щодо важливості отримання вищої освіти.
Спеціальності 071 «Облік і оподаткування» та 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» мають високу соціальну і суспільну значимість, актуальні для розвитку економіки та фінансової сфери держави. Креативні і професійні викладачі кафедри фінансів, обліку та оподаткування розробляють кращі програми підготовки фахівців за трьома рівнями вищої освіти (молодший бакалавр, бакалавр, магістр); забезпечують доступні програми проходження виробничої та переддипломної практики, втілюють практичні підходи до навчання, організовують захоплююче студентське дозвілля.
У 2022 році кафедра фінансів, обліку та оподаткування ХНТУ здійснювала набір студентів за двома рівнями вищої освіти:
– на перший (бакалаврський) рівень за освітньо-професійними програмами «Фінанси, банківська справа та страхування», «Державна податкова та митна справа», «Облік і оподаткування»;
– на другий (магістерський) рівень за освітньо-професійними програмами «Фінанси і кредит» та «Облік і оподаткування».
За результатами профорієнтаційної роботи кафедри 18 абітурієнтів обрали спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»; 13 абітурієнтів – спеціальність 071 «Облік і оподаткування».

Кафедра фінансів, обліку та оподаткування радо вітає першокурсників, які, обравши Херсонський національний технічний університет, за результатами конкурсу отримали можливість навчатись в омріяному закладі вищої освіти!

Херсонський національний технічний університет

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН