Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Загинув військовий з Олешок: його поховають у Кропивницькому

У боротьбі за Україну Олешки втратили іще одного героя Гречаний Олег (09.08.22 – 15.09.22). Уродженець міста Цюрупинськ, народився та виріс в нашому місті. Провів активну, спортивну молодість, майстер спорту по греблі. Про це повідомляє мер Олешок Євген Рищук.

Працював в мирний час на омріяній роботі – водієм-далекобійником, мав свій бізнес. Завжди тримав своє слово, завжди боровся за справедливість. Улюблене хобі, якому він приділяв весь вільний час – це риболовля. Того самого ранку він також збирався на рибалку, але о 4й ранку побачивши зариво він не сумніваючись одразу пішов до військомату і до останнього захищав та відбивав від окупантів нашу землю.

Сержант Гречаний Олег проходив службу в бригаді гаубичного самохідно-артелерійського взводу другої батареї 37го артдівізіону 61ї окремої Степової бригади. 15.09.22 поблизу Херсонської області в с.Тернівка виконуючи бойове завдання з забезпечення здійснення заходів національної безпеки і оборони України, у результаті ворожого ракетного обстрілу отримав поранення, несумісне з життям. У Гречаного Олега залишилися друзі та велика сім’я. Всі будуть його пам’ятати найлюдянішим із людей!

Буде похований на Алеї почесних поховань в м.Кропивницькому.

Редакція видання “Український південь” висловлює співчуття рідним та близьким загиблого.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН