Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Миколаїв отримав меблі для відремонтованого прихистку

Миколаїв отримав партію меблів для облаштування відремонтованих кімнат комунального гуртожитку, де будуть жити переселенці та працівники критичної інфраструктури міста, які постраждали внаслідок бойових дій.

Це ліжка з матрацами, приліжкові тумби, шафи для одягу, столи, стільці, напільні вішалки, ковдри, подушки та комплекти постільної білизни на загальну суму до 470 тисяч гривень.
Меблі придбані за кошти Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках проекту «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East).
«За кошти міжнародних донорів ще в травні ми почали ремонт житлових та санітарних приміщень у комунальному гуртожитку для облаштування центру розміщення внутрішньо переміщених осіб в Миколаєві. Основні роботи завершили ще влітку. Тому більше 10 відремонтованих кімнат чекали на меблювання. І ось у вересні ми почали отримувати перші меблі. Тому дуже вдячні нашим партнерам за чергову допомогу та підтримку громади міста Миколаєва!», – каже Анна Ганжул, директорка Агенції розвитку Миколаєва.

Ці меблі підуть на укомплектування кімнат в гуртожитку, де закінчили ремонт для комфортних умов проживання вимушених переселенців та миколаївців, які втратили житло внаслідок російської агресії.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН