Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Волонтери продовжують передавати гуманітарну допомогу у найгарячіші точки Херсонської області

Про відновлення роботи волонтерів Благодійного фонду “Українці переможуть” розповів його очільник Ігор Йосипенко:

– Раді вам повідомити, що після невеличкої технічної перерви наша команда безстрашних волонтерів Благодійного фонду «Українці переможуть!» повертається до активної роботи з доставки гуманітарної допомоги в зону деокупаціі та населені бункти перебування ВПО з Херсонщини.

Нами було заплановано доставити продукти харчування в такі населені пункти, як Новопавлівка та Біла Кринаця. На превеликий жаль, наші безстрашні волонтери змогли дістатися двома бусами тільки до виїзду з села Заградівка в напрямку Кочубеївки і далі їх непропустили ЗСУ, небезпечно! Сьогодні там було дуже гаряче, як повідомиляють місцеві, навіть працювали над цими селами гелікоптери орків.

Через декілька годин очікування нами було прийнято рішення повернутися назад в Кривий Ріг. Але на цьому ми не зупинилися і вже в другій половині дня відвідали наших земляків з Бериславщини які знайшли тимчасовий прихисток в селі Казанка.

В селі Казанка отримали продукти харчування 247 осіб за що ми всі вельми вдячні нашим друзям з Польщі а саме Polska Akcja Humanitarna (PAH)

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН