Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Маленький херсонець своєю творчістю заробляє на допомогу ЗСУ

Подяку від Городоцької міської ради отримав юний волонтер Максим ЗАРІЧНИЙ. Про це повідомили на офіційній сторінці у соціальних мережах. Це вияв вдячності за організацію благодійних виступів на підтримку Збройних сил України, патріотизм, активну громадянську позицію і щире, сповнене любові до України серце.

З другого дня повномасштабного вторгнення юний херсонець Максим Зарічний своєю творчістю наближує Перемогу. Він у різних містах проводить благодійні виступи на потреби ЗСУ.

Талановитий школяр є переможцем та призером 28 пісенних конкурсів. На своїй малій батьківщині він був постійним учасником найрізноманітніших заходів, фестивалів.

Хлопчик разом зі сім‘єю впродовж двох місяців знаходився на тимчасово окупованій Херсонщині. Бачив усі жахіття, які несе зі собою «русскій мір». Задля безпеки родина евакуювалася на Львівщину і оселилася в Івано-Франковому.

Але й тут Максимко продовжує волонтерити, щоб допомогти рідним ЗСУ.

Виступав у Городку, Новояворівську, Яворові, Івано-Франковому, Жовкві. Наспівав для захисників близько 105 тисяч гривень. Всіляко підтримує ініціативу сина батько Сергій.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН