Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Кривому Розі вшанували пам’ять захисників України

Сьогодні – День пам‘яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Наші Герої будуть живі, поки жива пам’ять! Сьогодні у місті Кривий Ріг вшанували полеглих за свободу Героїв. Розповів більше мер міста Олександр Вілкул:

-Ще у 2017 році Кривий Ріг першим в нашій Державі вніс в Статут територіальної громади міста сьогоднішню дату – 29 серпня, як День скорботи за загиблими в зоні проведення антитерористичної операції, а тепер вже і в російсько-українській війні. Також Кривий Ріг – одне з перших міст в Україні, що у 2014 році прийняло Комплексну програму підтримки учасників АТО/ООС та членів їх сімей, з міського бюджету вже виділено понад 240,0 млн грн.

Ми завжди будемо пам’ятати наших Героїв, завжди будемо допомагати та підтримувати сім’ї загиблих та тих хто пропав безвісти.

Сьогодні 187 день повномасштабного російського вторгнення. У перші тижні війни ворог підійшов до кордонів нашого міста, але завдяки мужності та героїзму військових ЗСУ, Територіальної оборони та Нацгвардії був відкинутий і ми можемо працювати та жити.

Наразі Військова адміністрація міста надає всю можливу допомогу нашим військовослужбовцям. Разом із військовими місто будує укріплення. Для наших частин закуповується спорядження, засоби захисту, зв’язку, автомобільна техніка, БПЛА, будматеріали та багато іншого.

Зараз наш Кривий Ріг це – місто-фортеця! Кривий Ріг згуртувався і хочу запевнити, що разом ми обов’язково вистоїмо та переможемо!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН