Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Переселенці з Нової Каховки зможуть отримувати гуманітарну допомогу

Міський голова Володимир Коваленко повідомив, що жителі Новокаховської громади, які виїхали на підконтрольну Україні територію, невдовзі зможуть отримати гуманітарну допомогу від виконавчого комітету Новокаховської міської ради.

Виконавчий комітет, за сприяння Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України , а саме заступника Міністра – Уповноваженого з питань внутрішньо переміщених осіб Павла Козирєва, звернувся до Адвентистського агентства “Допомога та розвиток в Україні” та його президента Анатолія Нікітюка з проханням про надання наборів першої необхідності для жителів Новокаховської міської територіальної громади, які переїхали на підконтрольну Україні територію.

26 серпня ця допомога від благодійників надійшла. Благодійний фонд надав крупи, консерви, макаронні вироби, печиво, чай, дитяче пюре, борошно, сіль тощо.

Також отримали памперси для дітей і дорослих та гігієнічні набори для людей з особливими потребами.

Найближчим часом набори допомоги будуть сформовані, де і як їх отримати буде повідомлено додатково.

Міський голова зауважив, що з травня 2022 року, у співпраці з Каховською районною державною адміністрацією, вже вислано близько 1.5 тисячі наборів з продуктами мешканцям нашої громади.

Також Володимир Коваленко та працівники виконавчих органів влади наразі ведуть перемовини ще з кількома благодійними фондами для підтримки та надання допомоги новокаховчанам та мешканцям громади.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН