Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Впорядковано порядок евакуації мешканців окупованої території Херсонської області

Спростування фейкової інформації по перевізникам, яка шириться на Фейсбуці опублікував нардеп Сергій Козир:

За підтримки Херсонської та Запоріжської ОВА і Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України було впорядковано порядок проїзду на окуповану територію в Запоріжжі.

Наразі евакуація наших рідних та близьких, які лишились на окупованих територіях, лишається пріоритетною задачею. Тому зараз, спільно з громадськими організаціями, благодійними фондами та добросовісними перевізниками, було узгоджено вартість евакуації з Херсонської області на рівні від 1000 до 2000 грн.

Я розумію, що це ламає мрії та фантазії перевізників, які роблять на евакуації бізнес та вивозять людей по 4000 – 7000 грн при собівартості проїзду 800 грн/людина. Але! Давайте будемо людьми і робити добрі справи! Інакше добро всеодно переможе, і в Херсонській області залишаться тільки перевізники, які працюють по реальній вартості і допомагають своїм співвітчизникам.

Якщо у вас є автобуси, ви хочете працювати водієм, волонтером на окупованій чи підконтрольній території України, маєте можливість допомогти гуманітарною допомогою чи грошима, і ви хочете робити добрі справи, звертайтесь до керівника Благодійний фонд Сергія Козиря Anzhelika Keleberda. Будемо співпрацювати!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН