Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Внаслідок обстрілів у Нововоронцовці загинула педагог Раїса Жовтоног

Від ворожих обстрілів на 59 році життя загинула учитель французької мови, педагог-організатор Нововоронцовського ЗПЗСО №1 Жовтоног Раїса Петрівна. Трагедія сталася 10 серпня, – розповідають у соціальних мережах. Колеги згадують жінку найтеплішими словами:

Немає слів, щоб висловити співчуття з приводу передчасної смерті людини, котра заслуговує на найкращі слова поваги та шани.

Пішла з життя жінка, яка своїми діями та вчинками, своїм розумом виховала не одне покоління учнів. Вміло вчила їх мудрості та відповідальності.

Жовтоног Раїса Петрівна усе своє життя вирізнялася стійкістю характеру, силою духу та наполегливістю. Вона була людиною мудрою, врівноваженою, чуйною, доброю, ніколи не забувала про проблеми тих, хто поруч.

Хтось із великих сказав: «Коли помирає людина, світ стає біднішим, бо втрачає те, чим вона жила, як сприймала все, що її оточувало, якою багатою і щедрою була її душа, сутність». Боляче, невимовно боляче говорити і писати ці слова про Раїсу Петрівну — особистість справді неординарну, яскраву, невтомного і самовідданого колегу, вчителя з великої літери. Раїса Петрівна була дуже енергійною людиною, великим працелюбом, люблячою матір’ю та сестрою . Із болем у серці ми визнаємо, що вже ніколи не отримаємо її підтримки, не скористаємося її мудрою порадою.

Висока професійна майстерність Раїси Петрівни, її життєва мудрість, організаторський талант назавжди залишаться у вдячній пам’яті педагогічного, учнівського колективів високим зразком для наслідування.

У цей важкий час приносимо щирі співчуття сім’ї та рідним, розділяємо Ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі.

Схиляємо голови і молимо Всевишнього, щоб Він у Царстві Небеснім подарував спокій. Нехай лебединим пухом буде земля. Ви назавжди житимете у наших серцях, у наших справах , у нашій пам’яті…

Мій любий вчителю, ти тільки знай:

Любов до тебе житиме завжди,

У будь-яку годину, будь-де ти пам’ятай:

Закладений тобою скарб в нас житиме віки.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН