Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Громадська діячка запустила проєкт вдячності жінкам-військовим “Жінка для жінки”

В Україні стартував проєкт “Жінка для жінки”, який спрямований на допомогу жінкам-захисницям. Розповіла про його ідею та мету волонтерка та громадська діячка Тетяна Буренко:

– Мене звати Тетяна Буренко, я громадська діячка, засновниця Благодійного фонду “Ангел Бажань” з першого дня війни активно займаюся волонтерською роботою, допомагаю жінкам та дітям , а ще я мати – трьох синів. І я як ніхто розумію, наскільки важко поєднувати роботу із турботою про родину. Але ще складніше, одночасно бути берегинею та захищати Україну від наступу російських солдат. Я впевнена, що українські жінки можуть багато. Потрібно не забувати про цю повагу, яку ми відчуваємо зараз, і після війни. Жінки Украіни сила нації! Гордість нашої країни.

Лише уявіть собі, на сьогоднішній день у Збройних силах України служить понад 50 тис. жінок. Це снайперки, розвідниці, гранатометниці, кулеметниці, парамедики, а також ті, хто обіймає бойові посади, пов’язані з більшим ризиком і відповідальністю.
Жінки нарівні з чоловіками захищають країну із зброєю у руках, продовжують відвойовувати кожен сантиметр окупованої території та стримувати агресію росії проти України. І так протягом майже 150 днів, які триває війна.

Ми дякуємо нашим захисникам і захисницям за кожен прожитий день, за можливість обіймати наших дітей, за можливість дихати вільним українським повітрям.

Аби висловити свою вдячність жінкам-захисницям, в мене виникла ідея організувати безпрецендентний Міжнародний проєкт «Жінка для жінки», мета якого подарувати приємні емоції нашим бійчиням, щоб вони відчули себе справжніми панянками, здоровими, доглянутими і розкішними жінками. Жінці необхідно бути в ресурсному стані, щоб було з чого створювати, чим наповнювати і чим надихати.

Для цього проекту я залучила партнера Sandler Wellness Center який підтримав мій проект Жінка для жінки, і ми рухаємося разом до перемоги! Кожна жінка може задонатити кошти на медичну або б’юті послуги для жінки ЗСУ.

Також до акції «Жінка для жінки» запрошуються мужні чоловіки, які хочуть задонатити і зробити приємний подарунок незнайомій жінці-захисниці.

Віримо у ЗСУ і перемогу України

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН