Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Внаслідок обстрілу Нововоронцовки загинула фахівчиня відділу культури

Обстріли забирають життя мирних мешканців Херсонської області.  Внаслідок нічних обстрілів загинула Людмила Ліновська – мешканка Нововоронцовки, яка працювала у відділі культури. Згадують її колеги найтеплішими словами:

– Сьогоднішня ніч та ранок став для усієї Нововоронцовщини тяжким, спекотним та повним смутку і сліз.

Страшні нічні обстріли забрали життя нашої колеги, відкритої, щирої, веселої. Людини – креативу, позитиву і просто красивої жінки з прекрасним голосом Людмили ЛІНОВСЬКОЇ.
Ми всі приголомшені цією втратою. Людмила Миколаївна все життя працювала у відділі культури Нововоронцовщини на різних посадах. Заснувала вокальні колективи, хор, була справжнім лідером, «двигуном» та мозковим центром усіх закладів культури колишнього Нововоронцовського району.

Вона завжди була великим професіоналом. Віддано, вимогливо та відповідально координувала роботу відділу культури. І водночас завжди була усміхненою людиною…

Людмила та уся її родина не хотіли залишати свій дім. Допомагала у волонтерському пункті п’ятиповерхівки, літнім нововоронцовцям.

На жаль, Людмила Миколаївна вже більше ніколи нам не заспіває зі сцени прекрасних пісень про Україну, яку Вона безмежно любила і пишалася тим, що Вона українка.
Достатньо просто подивитися на неї, аби переконатись, що усі слова про цю жінку – правда.

Сьогодні Вона загинула у власній оселі. Її не повернути….

Приносимо щирі співчуття рідним та близьким…

Сумуємо і плачемо разом з вами…
Світла пам’ять Людмилі Миколаївні!

Редакція видання висловлює щирі співчуття рідним загиблої!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН