Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поблизу Старосілля розстріляли евакуаційний мікроавтобус

На Херсонщині сталася ще одна трагедія. Російські військові розстріляли автомобіль, яким люди намагалися врятуватися з окупації. Це були житель Борозенського, і житель Новодмитрівки, що під В.Олександрівкою (волонтер і перевізник), який віз на переправу людей, що намагалися евакуюватися. Про це розповів експерт Володимир Молчанов:

В районі підірваного мосту завдяки насипаній на піврусла Інгульця дамбі відстань до вільного берега лише 5 м. Певний час люди перепливали там річку – човнами чи просто вплав. Почали перевозити бажаючих, а також гуманітарку. І ось русскім, які дєржат оборону в Старосіллі, вожа потрапила під хвіст, і вони просто розстріляли мікроавтобус, коли той підїжджав до місця переправи. П’ятьом вдалося переправитись, з них двоє важко поранені.

Нічого дивного чи нового – крім того, що ситуація в прифронтовій смузі стала настільки нестерпною, що люди готові під кулі лізти. До терору орків (російських військових – ред.) додаються наслідки практично безперервної артилерійської перестрілки. Сьогодні внаслідок неї сталася ще одна трагедія – від уламків зайнятого окупантами і ураженого ЗСУ будинку культури, загинули ще двоє великоолександрівців.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН