Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Окупаційна влада у Херсоні намагається видати фейковий виш за ХНТУ

Колаборанти, які захопили владу на Херсонщині, намагаються проводити вступну кампанію та видавати фейкові виші за українські з хорошою репутацією. Тепер студентів намагаються залучити до ХНТУ, однак університет евакуйовано до Хмельницького, а вступна кампанія триває онлайн, – розповіли у навчальному закладі:

– Наразі на території міста Херсон та області поширюються повідомлення щодо набору на бюджетну форму навчання до “ХЕРСОНСКОГО ТЕХНИЧЕСКОГО УНИВЕРСИТЕТА”, який нібито розташовано за адресою Бериславське шосе, 24.

ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ, що Херсонський національний технічний університет продовжує свою роботу і проводить набір на навчання. Прийом документів і всі співбесіди проводяться у дистанційному форматі, є достатня кількість бюджетних місць та пільг для вступників).

БУДЬТЕ УВАЖНІ і пам’ятайте, що ХЕРСОНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ є українським закладом вищої освіти, працює у відповідності до українського законодавства та за українськими освітніми програмами, які визнаються в усьому світі!

Жодного відношення до запрошення на навчання у ворожому закладі у тимчасовоокупованому місті Херсон український Херсонський національний технічний університет не має!!!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН