Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ідеї цікавих подарунків подрузі на дівич-вечір

Багато дівчат, які збираються виходити заміж, дотримуються улюбленої всіма традиції, а саме влаштовують дівич-вечори. На цей захід запрошуються всі найближчі подруги, які часто приносять нареченій якісь цікаві подарунки. І якщо саме вам належить стати гостею на подібному святі, то варто добре подумати про те, що саме подарувати своїй подрузі в цей день. Для тих, хто не має жодних ідей, що ж вибрати для нареченої, ми й підготували цей матеріал.

ЯК ПРОВЕСТИ ДЕВИЧНИК - ідеї як організувати

Піньята

Багато хто звик дарувати друзям на якісь події цікаві подарунки, але що, якщо це буде ще й своєрідний подарунок-сюрприз? Ви можете замовити у когось або зробити своїми руками піньяту і наповнити її чим завгодно, що стане несподіванкою для нареченої, коли вона розіб’є цю круглу кулю. Ну а всередині можуть виявитися солодощі, монети, кульки, невеликі м’які іграшки, біжутерія, конфетті та багато іншого. Повірте, такий креативний подарунок майбутня наречена точно оцінить!

Келихи

Такий презент часто дарують молодятам на весілля, але ніщо не заважає вам придбати такий знак уваги і на дівич-вечір. Причому, ви можете вибрати як якісь класичні вироби, так і піти зовсім іншим шляхом і придбати для подруги келихи з кумедними написами, мемами або з іменами її та нареченого. Таким чином це буде не тільки практичний, але ще й веселий подарунок.

Валіза

Після весілля молодята, напевно, захочуть вирушити в подорож, а це означає, що подібний презент точно не стоятиме у них довго без діла. Так що ви можете подарувати подрузі містку валізу її улюбленого забарвлення, яку вона зможе взяти з собою на курорт або в місто своєї мрії. Ще одне гарне рішення – це вибрати для неї невеликий аксесуар, який легко можна взяти в ручну поклажу, адже така валіза дуже компактна і її можна буде використовувати для різних життєвих ситуацій.

Похід у spa

Багато дівчат люблять проводити час у салонах краси, то чому б не порадувати свою подругу і не подарувати їй на дівич-вечір сертифікат у спа? Вам лише необхідно придбати такий сертфікат, наприклад на https://www.bodo.ua/go/spa-den-v-wish-aqua-spa-resort/, і презентувати його нареченій, а вона вже сама вибере день для подібного релаксу. Можете не сумніватися, вона точно проведе час з користю і в результаті буде в захваті від вашого подарунка.

Еко косметика

Напевно, ви знаєте, які бренди косметики у вашої подруги найулюбленіші і які засоби догляду вона найчастіше використовує, тому ви точно можете зробити подібний подарунок. Тим більше, що багато популярних компаній намагаються випускати цілі лінійки екологічної косметики і у вас буде великий вибір різних засобів. Ну а якщо ви раптом сумніваєтеся в тому, що ж вибрати для нареченої, то зупиніть свій вибір на засобах для прийняття ванни, доглядом за волоссям або кремами, ці варіанти можна вважати справді безпрограшними.

Ми впевнені, що серед зазначених нами варіантів ви знайдете саме той презент, який ідеально впишеться в концепцію дівич-вечора вашої подруги і точно запам’ятається їй тільки з найприємнішого боку!

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН