Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Понад половина мешканців села Наталине на Херсонщині покинули домівки через війну

Про візит з гуманітарною місією до села Наталине на Херсонщину та його життя в умовах війни розповів очільник благодійного фонду “Українці переможуть” Ігор Йосипенко:

Сьогодні хочу розповісти про одне невеличке, але надзвичайно гарне та гостинне село на Херсонщині – село Наталине, яке наша команда Благодійного фонду “Українці переможуть!” відвідала в рамках нашої гуманітарної допомоги.

У цьому селі до російсько-української війни проживало 123 особи, нині залишилося лише – 43. Чим особисто мене вразило це село? Гостинністю та посмішками місцевих. Незважаючи на вибухи, які постійно супроводжували наше спілкування з жителями, вони всі були усміхненими та дуже раді нашій зустрічі. А ще – діти. Вони жваво всі, один поперед одного, ділилися цікавинками зі свого життя, особистими історіями в умовах бойових дій.

Покидаючи село Наталино, подумки для себе відзначив, які дружні та привітні живуть тут люди, а щебетливі дівчатка нагадуватимуть нам, дорослим, про відповідальність за їх майбутнє. Вдячний місцевим жіночкам, які пригостили нас смачними пиріжками з вишнею до чаю. Дякую за позитив!

Продуктові та гігієнічні набори, нам люб’язно були надані Всеукраїнською Аграрною Радою та Міжнародним благодійним фондом.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН