Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

ХНТУ пропонує випускникам три варіанти отримання дипломів

Детальніше про процедуру отримання дипломів про вищу освіту розповіла в.о. ректора ХНТУ Олена Чепелюк:

Сьогодні наш перший випускник спеціальності 274 Автомобільний транспорт особисто отримав диплом про вищу освіту здобуту в Херсонському національному технічному університеті!

Процедура вручення диплому відбулася у місті Хмельницькому, куди наразі тимчасово передислаковано ХНТУ.
Студенти, викладачі та керівництво Херсонського національного технічного університету доклало максимум зусиль для організації та успішного проведення випускних іспитів та захисту дипломних робіт у 2021-2022 навчальному році.
Життя триває і наразі продумана та відпрацьована процедура видачі дипломів про вищу освіту нашим випускникам:
1 варіант – приїхати особисто до Хмельницького (вул. Кам’янецька 110/1, 2-й поверх), де тимчасово розташован Херсонський національний технічний університет.
2 варіант – надати письмове, нотаріально завіренне доручення, особі, яка має змогу замість випускника приїхати до Хмельницького та особисто отримати диплом про вищу освіту.
3 варіант – за допомогою поштової служби доставки (на територію, підконтрольну Україні).
4 варіант – отримати відскановану копію оригіналу диплому про вищу освіту. Ці копії наразі є достатніми для реєтрації електронних кабінетів вступників в магістратуру для продовження навчання.
З порядком отримання дипломів бакалаврами ХНТУ у 2022 році та з усіма прикладами необхідних супровідних документів можна ознайомитись за посиланням: http://surl.li/cjkua
Всі дипломи про вищу освіту, отриману в Херсонському національному технічному університеті вже надруковані, підписані, завірені печатками університету та чекають на своїх власників – наших талановитих та мужніх випускників 2022 року!
У разі виникнення труднощів та запитань з приводу отримання дипломів, звертайтеся до Юрія ЛЕБЕДЕНКА +380634565263

Звертаємо увагу, що отримати документи про освіту можна лише при відсутності заборгованості по оплаті за навчання та проживання у гуртожитку.

Разом ми вирішимо всі питання та переможемо!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН