Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Керівництво ХНТУ звернулося до викладачів, студентів та абітурієнтів (відео)

Звернення в.о. ректора ХНТУ Олени Чепелюк опублікували на офіційному каналі YouTube:

Шановні колеги, хочу звернутися до кожного з вас

Всі ми переймаємось долею нашої України, нашого краю, нашого університету. ХНТУ невідємний від нашого життя. Частина з нас виїхала з Херсону. Ми покинули домівки і залишились без звичного оточення. Частина залишається в Херсоні і кожну секунду відчуває страх за своє життя, відчуває руйнівну енергетику ворога. І всім нам моторошно, коли ми бачимо пусті вулиці рідного Херсона. Вулиці, якими їздить озброєний ворог.

Шановні колеги, ми всі занепокоєні перспективами наступного навчального року. Ми знаходимось в складних умовах, але ми не одні – і Міністерство освіти і уряд України нас підтримує. Ви знаєте, що частина колективу переміщено в Хмельницький для того, щоб працювати з єдиною державною базою освіти, виконувати фінансові операції та інше. І ректорат і відділи разом робимо все від нас залежне, щоб ми після відпустки мали змогу вийти на роботу.

Працює приймальна комісія. Розробляється стратегія, яка дозволить нам налагодити подальшу роботу.

Дипломи для випускників цього року вже друкуються в типографії. І це – результат сумісної роботи В Херсоні сформовано базу для замовлення дипломів та додатків і в Хмельницькому її занесено до єдиної державної електронної бази освіти. Незабаром ми підпишемо дипломи та зможемо вручити випускникам. Завдяки вам студенти молодших курсів будуть переведені на наступні курси навчання. І це – те, що ми робимо разом.

І я не можу не сказати, що існує ризик, що в університет прийдуть окупанти і почнуть наводити свої порядки. Прошу: не панікуйте, ви залишаєтеся у штаті українського ХНТУ.

Якщо зможемо тихо саботувати утворення російського недоуніверситету, ми встоїмо. Лише разом ми переможемо!!! Мета у всіх одна – зберегти український університет.

Заспокойте, будь ласка наших студентів. Розкажіть їм про те, що ми робимо. Тільки разом ми побудуємо майбутнє, на якє заслуговуємо, без ворогу та колобарантів.

Вірю, що найближчим часом ми зустрінемось в Українському Херсоні!

Я на зв’язку у всіх доступних месенджерах. Якщо є питання, є сумніви – телефонуйте, пишіть.

Слава Україні!

З повагою, Олена Чепелюк, в.о.ректора ХНТУ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН