Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський виш провів перші творчі конкурси для вступників

Херсонський державний університет проводить вступну кампанію навіть в умовах війни. Ніни адміністрація вишу працює в Івано-Франківську, триває набір студентів на навчання. Про перший творчий конкурс, проведений викладачами, розповів ректор Олександр Співаковський:

Сьогодні перший день творчих конкурсів на факультеті культури та мистецтв Херсонського державного університету, які відбуваються у онлайн форматі. Я не є членом комісії, але запитав у декана факультету Миколи Левченка, як усе пройшло. Його оцінка: «Супер! Дуже хвилювалися, але все добре». Та ви й самі можете побачити на скріншотах: талановиті вступники, гарні роботи, повноцінні хореографічні та музичні виступи.

Дякуємо декану факультету Миколі Левченку, головам комісій – Аллі Рехліцькій, Віталію Раковичу, Аліні Чехуніній та членам комісій – Інні Белоусенко, Наталії Терешенко (хореографія), Ользі Гуляєвій (образотворче мистецтво), Олексію Пономарьову, Світлані Вініаміновій (музичне мистецтво).

На трьох спеціальностях сьогодні перші 8 осіб пройшли творчі конкурси, отримали гарні оцінки. І це тільки початок, бо реєстрація триває, конкурси на бюджет відбудуться ще 12 та 18 липня, а на контракт – у серпні. Вже є достатньо бажаючих взяти участь у конкурсах та вступити до нашого легендарного факультету культури та мистецтв. І це чудово, бо Україна потребує освічених творчих людей, які прославлятимуть державу на весь світ, як це вже роблять наші випускники.

Вступна кампанія триває. В нас 9 факультетів та багато освітніх програм. Вступ для абітурієнтів з особливо небезпечних територій, до яких відноситься окупована Херсонщина, спрощений, а от рівень освіти, як завжди, високий, українські дипломи – міжнародного зразка.

Запрошуємо всіх до ХДУ!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН