Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Видатні спортсмени Одещини отримали стипендію Президента України

Відповідно до Указів Президента України від 28 червня 2022 року №455/2022 року «Про стипендії Президента України для видатних спортсменів України з неолімпійських видів спорту та їх тренерів» та №456/2022 «Про призначення державних стипендій чемпіонам і призерам Олімпійських, Паралімпійських та Дефлімпійських ігор» 26 видатних спортсменів і тренерів України отримають державні стипендії.

До числа стипендіатів увійшли спортсмени і тренери Одеської області: чемпіон ХVІ зимових Олімпійських ігор з фігурного катання на ковзанах Віктор Петренко, срібний призер ХХІІ літніх Дефлімпійських ігор з футболу Олександр Кара, срібний призер чемпіонату світу 2021 року з таїландського боксу Муей Тай Ігор Любченко і його особистий тренер, заслужений тренер України Ганна Євтушенко.
Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко привітав спортсменів та їх тренерів і побажав й надалі впевнено підкорювати світовий спортивний олімп і здобувати блискучі перемоги, прославляти на змаганнях не лише Одещину, а й усю Україну.

«Успішні показники спортсмена — це результат його злагодженої роботи зі своїм тренером. Тому дуже важливо, що Президент відзначив їх спільні досягнення, бо це тим самим, в майбутньому, буде мотивувати наших земляків до нових спортивних перемог», — зазначив Начальник Одеської ОВА Максим Марченко.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН