Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі завершується будівництво “Олімпійцю” та інших спортивних об’єктів

Про це у соціальних мережах заявив Міністр Міністерства молоді та спорту України Вадим Гуцайт:

– Сьогодні разом з Міністром Кабінету Міністрів Олег Немчінов, народним депутатом Алексей Леонов та головою Одеської обласної ради Григорієм Диденком проінспектували хід будівництва спортивних об’єктів в Одесі. Зокрема, це ШВСМ «Олімпієць» та Палац спорту, які мають бути об’єднані в єдиний спортивний кластер міста.

Пам’ятаю, понад рік тому, під час мого відрядження до Одеси разом з радницею Голови Офісу Президента Olena Govorova, спілкувалися з керівництвом обласної державної адміністрації щодо невідкладної реконструкції занедбаних палаців. Щоденно я тримав на особистому контролі це питання, а вже цього місяця ми отримаємо перший результат плідної командної роботи. Завдяки фінансуванню ДФРР та обласного бюджету, до кінця року буде завершений капітальний ремонт ШВСМ «Олімпієць». На фото нижче, ви зможете порівняти, в якому стані перебував спортивний об’єкт та як він виглядає сьогодні. Тільки уявіть, що ця будівля стоїть з 1979 року і жодного разу не ремонтувалася.
У нас залишилося питання щодо занедбаного Палацу спорту з льодовою ареною. Але, на сьогодні, вже визначений проєктувальник робіт, тому, через декілька років, ми зможемо побачити оновлений, функціональний та сучасний палац!

Вкотре наголошую, що кожне питання по розбудові спортивної інфраструктури – на моєму особистому контролі. Адже я вважаю, що якісна підготовка спортсменів напряму залежить від якісного місця та умов тренування.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН