Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нижньосірогозька лікарня отримала партію медикаментів

Гуманітарний вантаж із партією медикаментів від благодійного фонду «Сильна та незламна Україна» приїхав до Нижньосірогозької районної лікарні. Організацію і супровід цього доставлення здійснював голова Херсонської ОВА Геннадій Лагута.

Серед переданих ліків – серцево-судинні препарати, жарознижувальні, назальні спреї тощо. Найголовніше, що до лікарні вдалося доставити чимало життєво необхідних ліків – цукрознижувальні та препарати для лікування щитоподібної залози.

Директор КНП “Нижньосірогозька центральна районна лікарня” Геннадій Гомон розповів, що медикаменти використовуватимуть для пацієнтів стаціонарного та амбулаторного лікування. Для громадян препарати є абсолютно безкоштовними.

“Доставити ліки було доволі складно, адже йдуть постійні бої. Гуманітарний вантаж їхав до лікарні десь 4 дні”, – поділився директор лікарні.

Однак, не дивлячись на всі складнощі, гуманітарні постачання медикаментів до лікарні не припинятимуться. Адже від цього залежить життя та здоров’я жителів громади. Наступний вантаж планують відправити уже наступного тижня.

Крім цього, гуманітарний вантаж із ліками, дитячим харчуванням та засобами гігієни передали й до Верхньорогачицької лікарні.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН