Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У квітні ТОВ «Запоріжгаз Збут» поставив бізнесу майже 500 МВт електроенергії

ТОВ «Запоріжгаз Збут» продовжує постачати газ та електроенергію промисловим підприємствам, навіть за умови воєнних дій, що тривають.

У квітні компанія, що працює під брендом ТВІЙ ГАЗЗБУТ, поставила представникам малого та середнього бізнесу електроенергії в обсязі 488 тисяч кВт.

«ТОВ «Запоріжгаз Збут» не виставляє клієнтам ані штрафи за невчасну оплату, ані небаланси. Але просимо за можливості сплачувати за газ відповідно до умов договору щодо постачання енергоресурсів», — зазначила директор енергопостачальної компанії Юлія Бурдак.

Юридичні клієнти ТОВ «Запоріжгаз Збут» можуть обрати оптимальний графік оплати енергоресурсів: передоплата, подекадна оплата та постоплата.

«У разі, якщо ваше підприємство на даний момент знаходиться у скрутному становищі, будь ласка, здійснюйте оплату за спожиті енергоресурси поетапно, кожні два-три дні», — додала Юлія Бурдак.

Ще одна перевага закупівлі електроенергії у ТОВ «Запоріжгаз Збут» — можливість сплачувати за послугу розподілу через постачальника, що спрощує ведення бухгалтерії. Тобто клієнт отримує єдиний рахунок і на постачання, і на розподіл електроенергії.

У червні ТОВ «Запоріжгаз Збут» продовжить постачати енергоресурси. Бізнес повинен працювати задля відновлення країни!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН