Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

«Запоріжгаз Збут» продовжує постачання газу клієнтам та не стягує штрафів

Під час військових дій на території нашої держави ТОВ «Запоріжгаз Збут», що працює під брендом ТВІЙ ГАЗЗБУТ, не припиняє поставки енергоресурсів клієнтам.

У березні енергопостачальник реалізував побутовим споживачам 23 млн кубометрів природного газу за фіксованою ціною 7,99 грн/м3. 

«Ми вдячні всім клієнтам, які змогли сплатити за спожитий у березні газ, адже це вкрай важливо для забезпечення стабільного газопостачання українців», — відзначила директор компанії Юлія Бурдак. 

Таких споживачів, які відповідально підійшли до сплати рахунків, серед клієнтів компанії у березні було більше 207 тисяч.

В той же час, борг за спожитий ресурс склав 1,2 млрд грн. У порівнянні з березнем 2021 року рівень оплати за спожитий газ у Запорізькій області впав майже вполовину.

Від вчасних платежів залежить енергетична стабільність. Кожна сплачена гривня — це гарантія подальшого постачання газу і вдячність працівникам тих підприємств, які постачають комунальні послуги в домівки українців.

«Під час війни ТОВ «Запоріжгаз Збут» не припиняє постачання природного газу боржникам і не стягує штрафи за невчасні розрахунки. Ми в повній мірі виконуємо свої зобов’язання. Розуміємо, що багато хто з наших клієнтів опинився у важких життєвих обставинах. Але просимо тих, хто може розрахуватися за газ, робіть це», — наголосила Юлія Бурдак.

Сплатити за спожитий газ клієнти ТОВ «Запоріжгаз Збут» можуть без комісії через онлайн-сервіси:

Нагадуємо, що прострочена заборгованість за житлово-комунальні послуги може стати причиною скасування субсидії на наступний опалювальний сезон. Наявність заборгованості буде аналізуватися органами соціального захисту населення у травні поточного року.

Якщо у вас з’явилися питання, будь ласка, телефонуйте до менеджерів:

  • м. Вільнянськ, Запорізький р-н 0636898853;
  • м. Запоріжжя 0675566907;
  • м. Бердянськ, Токмак, Оріхів, Кам’янка-Дніпровська 0676176606.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН