Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Успішний контрнаступ на Херсонщині: ЗСУ звільняє регіон

Збройні сили Україні зможуть ефективніше проводити контрнаступальні дії після постачання американських РСЗВ MLRS та Himars. Про це у своїй колонці розповів Сергій Згурець на сайті “Еспресо”.

ЗСУ провели контрнаступальні дії на Херсонщині – це дає всі шанси на звільнення області.

Цей тиждень був дуже цікавий на події, зокрема на Херсонщині. Там Збройні сили України здійснили контрнаступ на низку населених пунктів, які були окуповані ворогом. Ворога вдалося вибити з трьох населених пунктів – Андріївка, Лозове та Білогірка. Завдяки успішним діям ЗСУ змогли просунутись на 10 км вглиб території, яку ворог утримував. Це дуже цікаві події, оскільки цей вдалий контрнаступ ЗСУ створює серйозні ризики для розсікання угруповання російських військ, що розташовані на півночі Херсонської області. Контрнаступу наших військ передувала досить активна артилерійська підготовка, а також ЗСУ активно використовували бойову авіацію.

Ситуація на цій лінії фронту буде розвиватись. Ворог намагається здійснити певні заходи, щоб підсилити свої сили. Росіяни перекидають на окуповану територію Херсонської області ЗРК С-300, щоб здійснювати прикриття своїх військ з неба.

Однак на цьому напрямку прогрес ЗСУ є і ворог має великі втрати. Про це свідчить те, що ворог перекидає на Херсонщину застарілу техніку, зокрема танки Т-62. Це російським військам вже не допоможе. Херсонщина буде звільнена Збройними силами України.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН