Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Горностаївській громаді не сплачують комунальні послуги: можуть виникнути проблеми з водопостачанням

Нині у громаді наявні вода, світло, відчуваються перебої зі зв’язком. Проте можуть бути невеликі проблеми з обсягами води, яку використовують люди. Почались городні роботи, люди поливають саджанці. Деякі люди ігнорують оплату за комунальні послуги через це можуть бути перебої водопостачання, – розповів очільник громади Дмитро Ляхно:

Доброго ранку шановна громадо. Ситуація стабільна. Нажаль існують перебої зі зв’язком та інтернетом. Електропостачання в наявності.

Артезіанські свердловини всі працюють, проте води в мережі не вистачає. Існує великий розбір води для поливу городини. Прохання економно її використовувати та своєчасно сплачувати за неї.

Несплата може призвести до повної зупинки роботи комунгоспів. З метою уникнення розбору води з несанкціонованого підключення селищною радою разом з комунгоспами проводиться робота по відключенню “лівих” врізок в мережу.

Також наголошуємо, що військовий стан не дозволяє використовувати воду без оплати. Прохання не накопичуйте борги, сплатіть хоча б мінімальні суми, які ви можете. Допомогаємо один одному. Віримо в Україну.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН