Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Великолепктиська громада налагоджує цілодобове водопостачання

Забезпечення стабільного водопостачання завжди було пріоритетом для Великолепетиської громади. А сьогодні, в умовах воєнного часу, ряд організаційних питань стосовно подачі води перебувають на ще більш посиленому контролі місцевої влади і комунального господарства.

“Маємо вагомі результати на шляху до забезпечення населення Великої Лепетихи безперебійним водопостачанням, – зауважує начальник Великолепетиського СКГ Сількомунгосп Андрій Періг. – Проведено всі відповідні роботи по під’єднанню п’яти водонапірних башт. Три з них вже працюють, по двох ще залишаються певні незначні роботи, які невдовзі буде завершено”.
Таким чином, у разі необхідності матимемо достатній резерв води. Відповідно, у літній період, не повинні страждати верхні вулиці.

Тримається на контролі і питання свердловин. Відпрацьовано всі технічні аспекти. Зараз стабільно працюють три насоси. Підготовані резервні агрегати для північної та південної частини селища, які за потребою будуть задіяні для водопостачання у посушливий, спекотний період. Постійно контролюється готовність їх використання.
Крім усього вещезазначеного дуже складним та відкритим залишається питання подачі технічної води.

“Наші жителі не повинні відчувати незручностей, пов’язаних з відсутністю водопостачання. Особливо у воєнний час ми маємо піклуватися про це та максимально мінімізувати будь-які ризики”, – щоразу акцентує увагу селищний голова Максим Колокот.

Шановні жителі селища! Адміністрація комунального господарства звертає увагу: організація безперебійного водопостачання водночас потребує і стабільного фінансування. Тому, усіх, хто має можливість, просять сумлінно сплачувати за використану воду. А також відповідально поставитися до планових перевірок лічильників, які почали проводити працівники Сількомунгоспу.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН