Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Музиківській громаді відновлене транспортне сполучення між Херсоном та Східним

Складно у Музиківській територіальній громаді від самого початку воєнних дій. Відсутнє електропостачання та водопостачання в селищах Східне та Загорянівка. Комунальники обіцяють, що після надання можливості безпечного виїзду, ремонтна бригада Херсонобленерго здійснить роботи по налагодженню електромереж.

Укрпошта виплатила пенсії за квітень У Музиківській громаді відсутній мобільний зв’язок та інтернет. З позитивного – з’явилось сполучення автобусом між Херсоном та селищем Східним. Поряд йшли бої, тому чимало сільськогосподарських паїв є небезпечними для обробки.

Громаді потрібна волонтерська допомога з хлібом медикаментами, дитячим харчуванням (памперси та ін.), як в кожному населеному пункту, що перебуває під російською окупацією. Але в цьому напрямку вже близько працюють Збройні Сили України, тож є сподівання, що після визволення, місцеві жителі відразу отримають гуманітарну допомогу!

Нагадаємо, що у Східному розташована птахофабрика ПРАТ «Чорнобаївське», яка під час воєнний дій перестала працювати. Курей і яйця роздали людям, а ті, що померли, були захоронені. Так Херсон уникнув екологічної катастрофи.

Власна інформація
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН