Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Соціальні служби Нової Каховки продовжують допомогати родинам

Фахівці міського центру соціальних служб Новокаховської міської ради не полишають свою соціальну роботу з сім’ями, які знаходяться під на контролі центру. Систематично родини відвідуються за місцем їх проживання та за потреби отримують послуги в яких мають нагальну потребу. Про це розповіли на сторінці Новокаховської територіальної громади.

В такий тяжкий період дуже багато людей опинилися в ситуації, коли бракує медичних препаратів і за можливості фахівці центру знаходять шляхи забезпечення ліками родини, які перебувають під соціальним супроводом.
Висловлюємо величезну подяку тим волонтерам, які всіляко допомагають у нашій соціальній роботі та за потреби відгукуються на прохання допомогти обліковим сім’ям.

Знаходячись за межами Новокаховської міської територіальної громади, Наталія Марченко у тісній співпраці з Nantucket Cares – організацією по наданню надзвичайної допомоги неодноразово забезпечувала і продовжує забезпечувати родини гуманітарною допомогою у вигляді медичних препаратів, підгузків, та дитячого харчування, яке так життєво важливе для малюків.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН