Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський виш налагоджує партнерські відносини з університетом Івано-Франківська

Сьогодні, 14 травня, Прикарпатський Національний Університет Ім.В.Стефаника відзначає День університету та День народження патрона університету Василя Стефаника. Про це розповів ректор ХДУ Олександр Співаковський:

Доля, війна, окупація, вимушене переміщення управлінського центру Херсонського державного університету до Івано-Франківська, до наших друзів у ПНУ зробили відносини між нашими закладами майже родинними. Щиро вдячні ректорові Ігорю Цепенді, всім колегам.

Від освітянської спільноти Херсонського державного університету прийміть найщиріші вітання з Днем університету та Днем народження Василя Стефаника!

Ваш університет – один з кращих в Україні, ми пишаємось нашою теплою дружбою. Сердечно вдячні за той прихисток, підтримку та допомогу, яку отримуємо від вас. Це у черговий раз підтверджує єдність України від півночі до півдня, від заходу до сходу та здатність підставити плече один одному у важкі часи, бути разом і разом ставати сильнішими.

Дуже символічним є те, що історії наших закладів схожі. Ви пройшли славетний шлях від Станіславського вчительського інституту до класичного національного університету. Ми – від Юр’ївського учительського інституту до класичного державного університету.
У своїх регіонах ми впевнено тримаємо лідерство, бо головне – це якість знань наших випускників.

Процвітання, невпинного розвитку, розширення горизонтів! У ці складні воєнні часи вся Україна прагне лише одного – Перемоги! Українці кожного дня доводять свою здатність чинити опір на всіх фронтах. Освітній – один з них! Тож перемог вам заради патріотичної, освіченої молоді, нашого людського капіталу, заради майбутнього!

Тільки вперед!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН