Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Велика Лепетиха отримала запас медикаментів

Великолепетищина поступово отримує важливу для життя та здоров’я гуманітарну допомогу. Вироби медичного призначення та медикаменти, дитяче харчування і засоби дитячої, жіночої гігієни – все це вже розподіляється між жителями та медичними закладами. Звісно відповідна гуманітарка максимально не закриває усі потреби громади, та все ж є великим досягненням як для окупованої території. Далі детальніше.

Цього тижня Лікарняна аптека отримала допомогу від гуманітарного штабу “Одеса як вона є” при Благодійному фонді “Пліч-о-Пліч” (волонтер Сергій Мітяєв). Близько 200 сім’ям вже роздано допомогу у вигляді підгузок і дитячого харчування. Понад 80 жінок отримали засоби особистої гігієни. Вироби медичного призначення, фізіологічні розчини, дезінфектори та медичні костюми передано по Акту КНП “Великолепетиська лікарня”.
Нещодавно селищний голова Максим Колокот передав гуманітарну допомогу для новонароджених малюків у Малолепетиський та Катеринівський старостинські округи.
А днями доставив до громади чергову партію допомоги у вигляді ліків та медичних виробів з м. Херсон. За сприяння голови Каховської районної ради Валерія Брусенського вдалося привезти ряд лікарських препаратів та засобів медичного призначення. Всю гуманітарну допомогу розподілено між медичними закладами громади та старостинських округів.

“Сьогодні дуже важкі часи і відповідні вантажі для нашої громади є значною допомогою, великим досягненням, – зауважує селищний голова Максим Колокот. – У цьому напрямку працюємо далі. Ми зробимо все від нас залежне і незалежне, аби мешканці Великолепетиської громади максимально були забезпечені найнеобхіднішим”.

Шановні жителі, звертаємо вашу увагу, що лікарські засоби видаватимуться лише медичними закладами по рецептах та за призначенням ваших сімейних лікарів. Маємо надію, що днями вдасться привезти ще більше медичної гуманітарної допомоги.

Великолепетиська громада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН