Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Київщині відзначили поліцейських за професійне виконання службових обов’язків під час відпрацювання деокупованих територій

2 травня, очільник поліції Київської області Андрій Нєбитов нагородив найкращих правоохоронців зведених загонів за ефективну взаємодію, професійне виконання поліцейських функцій та фіксацію злочинів російських агресорів на території районів, які були звільнені від окупації.

Так, понад 400 поліцейських Головних управлінь Національної поліції Поліція Вінницької області, Поліція Закарпатської області , Поліція Івано-Франківської області, Поліція Львівської області , Поліція Тернопільської області , Поліція Хмельницької області та Поліція Чернівецької області, а також Києва разом з правоохоронцями Київщини здійснювали заходи з виявлення тіл вбитих окупантами громадян, фіксували пошкодження будівель, разом з рятувальниками розміновували будівлі та автошляхи.
Поліцейські приданих сил заступали на блокпости, виявляли мародерів, колаборантів, перевіряли транспортні засоби, а також контролювали пасажиропотік на автошляхах.
«Народ та поліція згуртувалися заради однієї цілі – врятувати і захистити нашу Батьківщину. Люди побачили, що у найскладніші часи правоохоронці готові бути поряд, служити і захищати. Я дякую кожному поліцейському, які прибули з інших областей та допомагали фіксувати наслідки злочинів російської армії. Завдяки злагодженій та спільній роботі ми маємо позитивний результат у напрямку відновлення публічної безпеки та порядку на деокупованих територіях» – зазначив Андрій Нєбитов.
За час відпрацювання поліцейські виявили 101 особу за скоєння мародерства. 42 особи нині підозрюються у співпраці з військами агресора. За результатами роботи правоохоронцями також складено 293 матеріалів за вчинення адміністративних правопорушень, виявлено 120 фактів керування водіями транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння та задокументовано 44 факти незаконного обігу наркотиків.
Керівництво поліції Київщини відзначило внесок поліцейських кожної області у спільну справу забезпечення захисту громадян та нагородило найкращих представників приданих сил листами-подяки та пам’ятними подарунками.

Правоохоронці Київщини й надалі продовжують забезпечувати правопорядок аби кожна мати, дитина, людини похилого віку та усі жителі області знову почували себе у безпеці.

Поліція Київської області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН