Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонці підтримують переселенців з небезпечних районів області

До Херсона вдалося доправити людей, врятованих з місць бойових дій. Їх позбавили даху над головою.

Вони залишилося не тільки без основного – житла, а й їжі, одягу, звичайних буденних речей для дотримання гігієни. В основному це – жінки з дітьми. Завдяки розумній організації надання їм допомоги, херсонці відразу відгукнулися на заклик поділитися хто чим може.

Саме поділитися – по-родинному, по-українськи. Перелік необхідного – те, чим користується кожен з нас: постільна білизна, нижній і верхній одяг, рушники, дітям – памперси, іграшки, солодощі. Перелік чималий.

Не залишилися осторонь такої сімейної справи й співробітники КНП «Херсонська міська клінічна лікарня ім.Є.Є.Карабелеша». Від лікаря – до працівників забезпечення життєдіяльності лікарні, всі без винятку долучилися до збору речей, продуктів і засобів гігієни, аби підтримати врятованих. Не біженців, не переселенців, а саме врятованих, кожен другий з яких – майбутнє української нації.

Маленькі наші хлопчики й дівчатка, ви – діти України і вас не залишать в біді самих, а допомагатимуть жити.

А херсонцям хотілося б сказати: робіть добрі вчинки, творити добро – це просто. Куди доставляти допомогу інформація є в соцмережах, – зауважують у лікарні ім.Карабелеша.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН