Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Оперативна інформація по Херсонщині: інформація від чиновників

Про це пише журналіст Лідія Григор’єва на своїй сторінці у Фейсбук:

ОФІЦІЙНО від чиновників Херсонської області
❗Увага!
Ситуація щодо російського вторгнення
ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ПО ХЕРСОНЩИНІ
За даними від РДА в телефонному режимі:
🔴Генічеський район: всі державні структури перейшли під контроль загарбників. Техніка стоїть в самому місті Генічеськ, на околицях блокпости з російськими військами. Проводять перевірку виїжджаючих на приналежність до збройних сил України. Стрілянина та активні бойові дії відсутні.
🔴Скадовський район: колона військової техніки стоїть в районі Широке, не рухається. В місті Скадовськ війська відсутні. Стрілянина та активні бойові дії відсутні.
🔴Бериславський район: велика колона бронетехніки перетнула Каховську ГЕС та направилась в бік Великої Олександрівки. Стрілянина та активні бойові дії відсутні. Щодо перебування техніки в місті Берислав точна інформація відсутня.
🔴Каховський район: військова техніка стоїть в місті Нова Каховка. Захоплені Каховська ГЕС та переправи через Північно-Кримський канал. Стрілянина та активні бойові дії відсутні.
🔴Херсонський район: Інформація часткова. Олешки під контролем російських військ. Знищені військові об’єкти авіацією противника. Переправа через р. Дніпро під контролем загарбників.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН