Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Київщині патрульні затримують мародерів та колаборантів

У Бучанському районі продовжується зачистка території. 8 квітня в Бучі слідчі та криміналісти фіксували масове захоронення 40 вбитих цивільних мешканців. Загалом же в районі щоденно тривають огляди та вивезення трупів загиблих під час бойових дій та документування злочинів російських військових. Після проведення відповідних експертиз ідентифіковані трупи віддадуть рідним для поховання.

На Фастівщині поліція виявила у 32 та 39-річного мешканців Чабанів наркотики. Затримали 43-річного жителя Ясногородки, який проникав до осель та викрадав майно громадян.
На Білоцерківщині 51-річного чоловіка перевіряють на причетність до колабораційної діяльності. У Володарці 28-річний молодик вбив 47-річного знайомого. Крім цього, виявлені два факти незаконного зберігання наркотиків.
У Обухівському районі правоохоронці задокументували 6 фактів незаконного зберігання наркотиків та 2 факти незаконного поводження зі зброєю. Крім того, поліцейські притягнули до відповідальності правопорушника, який викрав обладнання з приміщення АЗС.
Поліція Бориспільщини задокументувала 7 фактів незаконного обігу наркотиків. Крім того, поліцейські вилучили 8 автівок, водії яких були напідпитку. Транспортні засоби передадуть на потреби ЗСУ.
На Броварщині правоохоронці проводять відпрацювання звільнених територій: вивозять тіла мирних мешканців, документують руйнування та затримують мародерів.
Також за добу задокументовали двох місцевих жителів за незаконне зберігання наркотиків.
На Вишгородщині виявлено 2 факти незаконного зберігання наркотичних речовин, а саме у Вишгороді та у Нових Петрівцях.
Також поліцейські затримали мародерів, які обікрали один і той же будівельний магазин у селі Козаровичі. Двоє 41-річних чоловіків виявилися місцевими жителями.

Поліція продовжує посилено нести службу: патрулює, розвозить гуманітарну допомогу, затримує колаборантів та мародерів.

Поліція Київської області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН