Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Погрози, порушення карантину та “закладки”: військові Херсона розповіли про патрулювання

Погроза вбивством та “закладки” в ботанічному саду: про результати патрулювання херсонських гвардійців за 20 березня розповіли у Військовій частині 3056 Національної гвардії України.

Не всі громадяни дотримуються карантину. Прикро визнавати, але статистика злочинів та правопорушень не зменшується. Отже, вчорашній день для автопатруля військової частини 3056, який очолював старшина Олексій Хвостик видався досить насиченим. Цього дня гвардійці стали свідками погрози вбивством, хуліганських дій, а також мали два випадки затримання громадян з білою речовиною схожою на наркотичну.

Так, близько 20-ї години, під час патрулювання Таврійського мікрорайону Херсона, зазначений автопатруль отримав виклик по лінії “102” на громадянина, який поводився неадекватно та погрожував жінці, що гуляла з дітьми на майданчику поблизу жилого будинку. Прибувши на місце події, гвардійці оперативно затримали чоловіка та доставили в районний відділ поліції.

“Судячи з зовнішнього вигляду затриманого, він знаходився в стані алкогольного та наркотичного сп’яніння. Спочатку він лякав жінок та дітей на майданчику своєю неадекватною поведінкою. Потім, знімав їх на камеру мобільного телефона, а на їх прохання припинити це, почав погрожувати вбивством”, – розповідає Олексій Хвостик.

Окрім того, на території місцевого ботанічного саду, гвардійці того ж автопатруля затримали двох громадян, які копирсалися під деревами. Судячи зі усього, вони не намагалися підживити грунт добривом. Адже під час поверхневого огляду, в кишені обох громадян було виявлено згортки з порошкоподібною речовиною білого кольору схожою на наркотичну. На місце події гвардійці одразу викликали слідчо-оперативну групу, яка повідомила про підозру у скоєнні злочину за ст.309 Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН