Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Медалі українських спортсменів на благодійних аукціонах зібрали близько 80 тисяч доларів

За «золото» Паралімпійських ігор-2020 веслувальника Сергія Ємельянова біржа криптовалют WhiteBIT запропонувала 30 тис. доларів США. На виручені кошти паралімпієць з Полтавщини планує закупити військове екіпірування для української армії.

Унікальна «бронза» каратиста Станіслава Горуни, здобута на літніх Олімпійських іграх у Токіо, була продана за 20,5 тис. доларів США. Символічно, що її покупцем виявився житель Японії, тому олімпійська медаль повертається до господарів змагань. Гроші будуть передані на потреби Збройних сил України.
Золоту медаль чемпіонату світу U-20 українського нападаючого клубу другого німецького дивізіону – «Ганза» (Росток) Данила Сікана продано в рамках серії благодійних аукціонів World Sports For Ukraine за 32 тис. доларів США.
Нагадаємо: Tribuna.com разом із волонтерською організацією Ukraine Alive 2022 та Білоруським фондом спортивної солідарності анонсують серію аукціонів World Sports For Ukraine на міжнародному майданчику eBay. Лотами на аукціоні стали унікальні речі, які надали світові та українські зірки спорту.

Фото Tribuna.com

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН