Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ігор Колихаєв звернувся до мешканців Херсона

Міський голова Ігор Колихаєв звернувся до херсонців:

“Останні кілька днів не виходжу в ефіри всеукраїнських каналів і поки що не відповідаю на дзвінки журналістів. Почало трохи дратувати дивне питання, яке чомусь раптом тепер обов’язково спливає в розмові з медіа: скажіть, а чому інших мерів крадуть, а вас ні? чому інші мери кидають міста, а ви ні? чому всіх обстрілюють, а Херсон ні?
Впевнений, що журналісти не мають на увазі нічого поганого, у них така робота – запитувати. Особливо зараз. Але подекуди це виглядає дивно. Тим більше, що я не маю відповідей саме на ці «чому». Натомість знаю, чому у місті є вода, світло, газ, прибирання, тролейбуси, автобуси, їжа на ринках, ліки у лікарнях… ось на ці запитання відповіді я знаю.
Тому що ціла команда людей працює щоденно та цілодобово, щоб усе це могло працювати! Мої заступники та їхні помічники, голови районних у місті рад, старости округів, решта начальників департаментів та управлінь, а також співробітники міськвиконкому, директори КП та їх підлеглі, відповідальні керівники ОСББ та керуючих компаній, волонтери, друзі нашого міста та просто херсонці найрізноманітніших професій, які люблять своє місто і працюють ДЛЯ ГОРОДЯН… – усі ці люди дають той самий результат, яким захоплюється сьогодні вся Україна!
Тому що патріотизм – він саме в цьому: прокидатися вранці і робити те, що вмієш, щодня, незважаючи ні на що і на благо людей, які живуть з тобою в одному місті!
Ще раз з усією відповідальністю і абсолютно однозначно заявляю: я та моя команда працюємо у правовому полі, на користь Херсонщини та городян, які змушують виконавчі органи влади не сидіти на місці та не зупинятися!
Місто має жити.
ЖИТИ КОЖЕН ДЕНЬ – ось що ми винні самим собі, своїм дітям та Україні! Можливо, ви цього ще самі не зрозуміли, але місто живе та працює завдяки ВАМ! Кожен, хто не поїхав, не покинув людей, а продовжує якісно виконувати свою роботу – герой цієї війни та патріот своєї землі! Озирніться навколо – скільки вас, справжніх: хто мете вулицю чи готує їжу, вчить, виховує чи лікує, дістає продукти, допомагає справою чи просто може вислухати та підтримати порадою…
Кожного з вас видно! І я кожному вдячний від щирого серця. Дякую, що не покинули наш Херсон!
Хочу, щоб ми залишалися разом і були готові до будь-яких випробувань. Тому прошу керівників ОСББ та обслуговуючих компаній ще раз перевірити та упорядкувати підвали будинків.
Відповідальним обов’язково знову проінспектувати сховища і привести все у відповідність. Дай Боже, щоб усе це нам не знадобилося. Але подбати про людей – наша справа з вами.
Виконання цього завдання перевірятиму особисто.
Про ліки.
Про препарати, які вам потрібні, ви повинні повідомити свого сімейного лікаря. УВАГА: це не означає, що він тут же вийме з кишені потрібні ліки і віддасть вам.
Це означає те, що ви станете в чергу на отримання необхідних ліків, і вас точно не забудуть. Ці списки сімейні лікарі передають головлікарям, звідти інформація надходить до начальника управління та профільного заму. Так формується ЗАМОВЛЕННЯ.
І якщо в нас вдасться отримати допомогу, завдяки нашим друзям, по тому ж ланцюжку ви отримаєте свій препарат.
Не треба мені зараз писати про те, що у вас немає договору з лікарем, ви не знаєте де лікарня, як називається препарат і т.д. Настав час навчитися вирішувати свої дрібні завдання самостійно. Централізована допомога буде такою, як я описав вище.

Усім нам спокійних вихідних. Сила формується у боротьбі. Дякуємо патріотам Херсона за те, що ми маємо право з гордістю називатись Місто-герой!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН