Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська аптека продає залишки та прость херсонців жертвувати ліки

Ліки, які ще залишились вдома та не потрібні вам можна віддати в аптеку. Про це повідомляє Валерія Кисленко:

Добрий день, друзі! Ми ще працюємо! Сорок один день. Чи сорок два? Як ми працюємо? Що продаємо? Дякуючи постачальникам з Херсона, ми маємо природні трав’яні препарати «Нутрімед», за такою ж ціною, що була до війни. Отримали Аброл( амброксол) сироп, проти кашлю, дитяча доза, можна і дорослим за рахунок збільшення; урсофальк 0,5 N100 – дорогий та відомий засіб, омега-мультивітамінний сироп. Перев’язка: бинти, вата, пелюшки, марля, пластир. Також шприці та пристрої для інфузійних розчинів, що дають можливість продати ампули та флакони, яких маємо ще трохи. Не треба телефонувати та питати медикаменти, що ми продали 40 днів тому, бо ми маємо порожні полиці. Люди приходять, дивляться, можливо щось сподобається та купують, бо в нас працює термінал. Навіть презервативи та тести для визначення вагітності скінчилися), але препарати проти імпотенції та проти алкогольної залежності ще маємо. Мазі, креми, та супозіторії знеболювальні, від захворювань шкіри, проти грибів, жіночіх та чоловічих хвороб, опіків, ран, для дітячої шкіри… Кількість значно зменшилась, але ще є. Маленький асортимент вітамінів, гомеопатії, засобів проти глистів, препаратів для ротової порожнини. Та косметика, переважно лікувальна, для тіла, обличчя, ніг. Лікарські трави трошки. Ефірні олії.

Протигерпесні та декілька антибіотиків для шкіри. Медикаментів дуже мало, я додаю до поста перелік медикаментів, що ми маємо. Більш нічого. Не питайте в коментарях. А збільшити наш асортимент маєте можливість саме ви! Маю пропозіцію!

Я знаю, що моя пропозиція суперечить ліцензійним умовам, правилам роздрібної торгівлі, навіть здоровому глузду, але я пропоную! Принести нам в аптеку медикаменти, що у вас вдома та не потрібні вам з різних причин, розпочаті та цілі упаковки, з минулим терміном придатності та нові.

Пам’ятайте, можливо ваш засіб врятує комусь життя! А якщо засіб можливо продати,- це готівка, що дуже потрібна зараз! Аптека “24 години” ім. лікаря Гаухмана В. Д. м. Херсон, вул. Театральна, 19. Телефон (0552)265790, 460165, +380953895578. Чекаємо на вас кожного дня з 9.00 до 15.00.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН