Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Україні поштова та залізнична служба почали співпрацювати

Про це повідомляє інформаційне видання “Український Південь” з посиланням на допис “Укрзалізниці”. Дві логістичні “машини” “Укрпошта” та “Укрзалізниця” відтепер співпрацюватимуть, аби пришвидшити і зробити більш безпечними доставку вантажів. Перший рейс вже відправився із Києва до Львова. Коментують це наступним чином:

Перше: логістичні ланцюги потребують перелаштування, а залізниця – очевидно найбільш надійне та прогнозоване рішення. Під час війни й поготів, бо автошляхи стали небезпечнішими, а дорога – довшою через блокпости. 

Друге: на пошту сьогодні покладено більше зобов’язань, аніж зазвичай, – це й гуманітарка, й продуктові набори, й евакуація бізнесів. А власних логістичних можливостей більше не стало, тож забезпечити клієнтові потрібну швидкість доставки допоможе саме залізниця. Виграють усі, а насамперед відправники та отримувачі посилок!

Третє: розвиток поштових перевезень залізницею крокує в ногу з політикою Євросоюзу, який поставив амбітну задачу подвоїти частку залізниць у мультимодальних перевезеннях до 2030 року з метою зменшення заторів на транспортних артеріях та викидів CO2 в атмосферу.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН