Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховська громада забезпечена хлібом

Новокаховська громада була окупована однією з перших. Тривали запеклі бої на Каховській ГЕС. Дуже важливо було місцевому самоврядуванню на чолі з керівником Володимиром Коваленко зробити все, аби місцеві жителі були забезпечені всім необхідним. В громаді займаються і перевезенням місцевих жителів через Каховську ГЕС, а також забезпеченням хлібобулочною продукцією.

Веселе та Козацьке належать до Новокаховської територіальної громади, яка розділена Каховською ГЕС. Вона захоплена російськими військовими. Тому переїзд через неї дуже складний і небезпечний. Керівництво Нової Каховки опікується ним особисто.

Міський голова Володимир Коваленко повідомив, що 30 березня на правий берег Дніпра з Нової Каховки було перевезено близько 100 осіб. Серед них – молода матуся з новонародженим хлопчиком, які повернулися додому, в селище Козацьке.

Назад до Нової Каховки повернулося близько 40 людей.

Наступні рейси на правий берег Дніпра, за попередньою інформацією, заплановані з наступного тижня.

А 31 березня перший заступник міського голови Олег Тарабака привіз з Херсона для випікання хліба 360 кг дріжджів та 200 кг маргарину.

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Новокаховської міської територіальної громади.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН