Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До заблокованих мешканців селищ Козацьке та Веселе міська влада Нової Каховки відправила гуманітарну допомогу

«Міський голова Володимир Коваленко повідомив, що 8 березня до заблокованих мешканців селищ Козацьке та Веселе міська влада Нової Каховки відправила чергову гуманітарну допомогу. Також туди вирушили 40 місцевих жителів.

“Нині заблокованими залишаються мешканці селищ Козацьке та Веселе, які з тих чи інших причин не змогли евакуюватись у Нову Каховку. Частина з них боїться залишати домівки на призволяще, інші не можуть це зробити за станом здоров’я. Саме тому ці люди потребують постійної уваги влади, адже там не працює жодна торгова чи аптечна точка” – зазначив міський голова.

Волонтери продовжують збирати для них продуктові набори, частину також придбати за рахунок благодійних коштів, зібраних на картку директора трудового архіву Олени Силки (карта Приватбанку 4731 2196 4548 2260). З цього ж рахунку придбали деякі ліки для хворих та літніх людей з хронічними захворюваннями.

Також на внутрішньому майданчику КП «НК Екосервіс» почали збирати адресну допомогу від родичів та друзів, щоб передати безпосередньо жителям цих селищ.

Старости селищ Козацьке і Веселе знаходяться на постійному телефонному зв’язку з міським головою та його заступниками і координують цю важливу роботу.

Таким чином сьогодні на правий берег Дніпра по плотині Каховської ГЕС відправилось три автобуси у супроводі першого заступника міського голови Олега Тарабаки. У двох автобусах знаходились продуктові набори, ліки та адресні передачі. У третьму автобусі до селищ відправились мешканці, яких раніше евакуювали до Нової Каховки. Хтось вирішив повернутись до домівок, а хтось хоче забрати до міста літніх батьків.

Тренер дитячої команди “Енергія” Анатолій Бакулін та батьки юних футболістів з Нової Каховки долучились до гуманітарної допомоги мешканцям Козацького та відправили родинам вихованців клубу допомогу.

Також міський голова Нової Каховки відвідав сьогодні Центральну міську лікарню, де привітав медичних працівниць з Міжнародним днем захисту прав жінок. У цей нелегкий час медичні працівники потребують особливої уваги. Окрім привітань жінки-медики отримали від мера міста подарунки та солодощі з Новокаховського хлібозаводу.

Наразі усі автобуси, які знаходились у відрядженні, повернулись до Нової Каховки», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Новокаховської міської територіальної громади.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН