Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Минула доба для медиків лікарні ім.Є.Карабелеша пройшла звичайно: на варті здоров’я херсонців

Майже щоденно до відома громадян доводиться інформація про те, скільки у підрозділах КНП «Херсонська міська клінічна лікарня ім.Є.Є.Карабелеша»  сімейні лікарі і педіатри прийняли пацієнтів на прийомах, кому зробили перев’язки, провели фізіопроцедури, УЗД, надали психологічну й реабілітаційну допомогу тощо. Незалежно від того як курсує містом громадський транспорт, чи працює інтернет, містяни звертаються за медичною допомогою. Вони впевнені, що ніякі життєві перипетії не стануть на заваді лікарям, щоб вони допомагали– вчасно і кваліфіковано.

Отож, протягом 31 березня у поліклініках КНП 61 особа вакцинована. Десятки дітей пройшли процедуру щеплення відповідно до календаря щеплень за віком.

Відповідно до результатів тестів виявляли випадки захворюваності на Ковід. Здебільшого містяни визначені на амбулаторне лікування під наглядом сімейних лікарів, деякі – направлені в стаціонарні умови.

Вчора 15 хворих на цукровий діабет отримали призначені їм інсуліни.

А поки медики виконують свої прямі функціональні обов’язки, обслуговуючий персонал долучається до загальної справи оздоровлення людей і створює їм весняний настрій – ось такими квітами на закріплених за ними ділянках. Завдяки їх турботі перші «зірочки» радують своїм цвітінням.

З 1-м квітня усіх нас! Здоров’я, миру, радості і щасливих посмішок усім! Сміх – це здоров’я тіла і душі.

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН