Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонській лікарні Тропіних відновило роботу відділення медичної реабілітації

Лікарня Тропіних продовжує захищати здоров’я та зберігати життя херсонцям, – про це повідомив генеральний директор лікарні ім. Тропіних Леонід Ремига у соцмережі.

«Вчора, 28 березня, всі поліклініки працювали у звичайному режимі. Амбулаторно було прийнято більше 700 пацієнтів, в тому числі 168 дітей. Всім надано безкоштову медичну допомогу.

Так, до поліклінік для дорослого населення звернулося 455 пацієнтів, з них 185 було прийнято вузькопрофільними спеціалістами. Отримали інсуліни 23 хворих на цукровий діабет. До процедурних кабінетів звернулися 53 пацієнта. У денних стаціонарах продовжили лікування 16 хворих. Проти COVID-19 вакциновано 31 особу.

У дитячих поліклініках працювало 12 лікарів-педіатрів та 6 лікарів-спеціалістів. Прийнято 168 дітей.

В жіночій консультації лікарями прийнято 72 пацієнтки, в тому числі 29 вагітних. Надано 54 консультації телефоном.

Діагностичною службою проведено близько 300 лабораторних, 21 функціональних та 49 ультразвукових досліджень.

До приймального відділення з початку доби звернулося 22 особи, з яких 16 госпіталізовано. Проведено 8 екстрених оперативних втручань. В акушерському відділенні народився 1 хлопчик.

І до приємної новини. Відучора відновило роботу відділення медичної реабілітації. За минулий робочий день перші 10 пацієнтів отримали фізіопроцедури та масаж. Обсяг фізіотерапевтичної допомоги незмінний – це перш за все методи електролікування, масаж, лікувальна фізкультура. Нагадаємо, що при багатьох захворюваннях – неврологічних, нейро-судинних, кардіологічних, опорно-рухового апарату, запальних процесах, інших патологіях – фізіотерапія може стати альтернативою медикаментозному лікуванню. Це дуже актуально сьогодні, в умовах, коли необхідні лікарські засоби тимчасово відсутні в аптечній мережі. Отримати лікування у відділенні можна за електронним направленням лікаря. За довідками звертатися за телефоном відділення: 0552-26-43-47.

Сьогодні, 29 березня, працюємо звичайно.

Тримаємо оптимістичний настрій та робимо добро один для одного!», – йдеться у повідомленні.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН