Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Лікарня імені Тропіних у Херсоні: хроніка життя лікарні у воєнні дні (фото)

Незважаючи на складний воєнний час, на роботу у лікарню Тропіних за графіком виходять майже всі медпрацівники. Поліклініки та жіноча консультація в роботі: реєстратури координують пацієнтів, працюють сімейні лікарі, педіатри та вузькопрофільні фахівці, проводяться швидкі тести, маніпуляції у процедурних кабінетах, щеплення. Налагодили графіки роботи діагностичні служби – за направленнями лікарів виконуються лабораторні дослідження, рентген, УЗД, ЕКГ.

Стаціонарна служба та травмпункт працюють у цілодобовому режимі. Хірурги виконують ургентні втручання, в тому числі пацієнтам зі складними травмами. Учора в реанімаційному відділенні лікарі рятували життя 11 важким хворим – з пневмонією, ковідом, хірургічними та діабетичними ускладненнями.

У приймальному відділенні, одному із найжвавіших підрозділів, продовжує надаватися допомога хворим у невідкладних станах. За інформацією на 11 березня, останні 10 складних діб до стаціонарних відділень лікарні госпіталізовано 80 хворих.В акушерському відділенні, незважаючи ні на що, народжується життя. З початку воєнних дій тут з’явилися на світ 26 малюків (15 дівчаток та 11 хлопчиків). Усім необхідним, зокрема лікарськими засобами та витратними матеріалами, відділення забезпечене.

Бригади фахівців працюють також по наданню консультацій у телефонному режимі перед пологами та у післяпологовий період (тел.: 0552 22 48 09). Жінкам у передпологовому періоді, особливо які мешкають у віддалених районах, лікарі радять приїхати на пологи трохи заздалегідь. Дитяче відділення цілодобово надає допомогу маленьким пацієнтам.

Ми працюємо, кожен на своєму місці, задля перемоги! І щиро дякуємо тим, хто у ці дні підтримує та допомагає лікарні. Моменти єдності дають сили для боротьби, а також віру, що все буде Україна!”, – зазначають у лікарні ім. Тропіних», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН