Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсонській обласній клінічній лікарні одружилися інтерни-лікарі

«Життя переможе!

Народжуються діти, створюються сім’ї. Сьогодні у Херсонській обласній клінічній лікарні сталася приємна подія — одружилися інтерни-лікарі.

В цей нелегкий для країни час, ми повинні пристосовуватися до цих обставин, які навкруги нас. Тож, за законами воєнного часу церемонію розпису провів директор лікарні Віктор Короленко.

Віктор Миколайовичу, в мене вже закінчуються хороші слова, якими можна описати все, що Ви робите для Херсонщини.

До привітань молодих долучився особисто. Від імені голови обласної ради Олександра Самойленко та всього депутатського корпусу щиро побажав молодим миру та щасливого подружнього життя.  Презентував, подарунок – прапор України. Сьогодні наш прапор є справжнім символом нашої свободи, нашого щастя та нашого майбутнього. Впевнений, що після закінчення війни, депутати обласної ради не забудуть про цю подію та зможуть додатково порадувати молодят.

Зазначу, що подарунок у вигляді прапора дуже щиро був прийнятий молодим подружжям. Ці лікарі – майбутнє нації. Вони борються за Україну так само завзято як і наші військові. Таку державу не перемогти!

Щастя молодим! Слава Україні», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку першого заступника голови Херсонської обласної ради Юрія Соболевського.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН