Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Голова Скадовської райдержадміністрації привітав жінок зі святом весни

Незважаючи на такий складний для всієї країни час, в громадах Херсонщини не забувають про жінок. Так, голова Скадовської райдержадміністрації Михайло Павліш привітав скадовчанок зі святом весни:

«Дорогі жінки Скадовського району!

У цей нелегкий час прийміть щирі вітання з нагоди прекрасного весняного свята – 8 Березня!

Зазвичай цей день є символом пробудження життя, любові, тепла, чарівності та краси, а сьогодні ми з великою надією сподіваємося, що він стане ще й початком миру.

Зі святом, вас, рідні, кохані, шановні, прекрасні! Дякую за те, що ви завжди поряд і зберігаєте життєвий оптимізм у найскладніших ситуаціях. За те, що захищаєте родинні цінності й кожної хвилини несете в наше життя божественний вогонь любові. Спасибі за вашу доброту, жіночу мудрість, незламність духу та самовідданість, які так потрібні у цей непростий час.

Низький уклін вам за підтримку й готовність стати не лише берегинями домашнього вогнища, а й сміливими захисницями всієї України.

У день чудового свята бажаю вам віри у перемогу добра над злом та надії на краще майбутнє. Нехай навколо вас панують любов, добробут, мир і злагода, а ваш життєвий шлях буде сповнений щастям, усмішками та новими планами! Пам’ятаймо щомиті – ми переможемо! Темрява відступить, прийдуть світлі дні й настане мир в Україні!», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Скадовської районної державної адміністрації.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН