Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонців закликають показати агресору, що йому тут не раді

Херсонців закликають показати агресору, що йому тут абсолютно не раді, – про це повідомив завідувач кафедри ботаніки Херсонського державного університету, професор Іван Мойсієнко на своїй сторінці в Фейсбуці:

«Шановні Херсонці, хоча ми ще знаходимся в небезпеці окупації, але я вже не сумніваюся, що перемога буде за нами. Для того, щоб її прискорити, ми повинні показати агресору, що йому тут абсолютно не раді. Це катастрофічно деморалізує цих мавп з гранатою, які вторглися до нас. Для цього можна робити все що завгодно: вивішувати жовто-блакитні прапори, пов’язувати жовто-блакитні стрічки де тільки можна, встановлювати в соцмережах обкладинки, постити інформацію без кінця про наші перемоги, троллити без кінця окупантів… я думаю ще є мільйон способів проявляти свою позицію.

Давайте проявимо наш креатив! Треба показати, що ми окупантам не раді і що ми їх не боїмося. Єдиний спосіб їм нас перемогти це залякати. Єдиний спосіб нам програти їм це наш страх. Ми ж не хочемо жити в ХНР та ще й під тотальними санкціями і без свіфту. Умови життя в ХНР будуть набагато гірші ніж нинішні надзвичайно погані умови життя в ДНР і ЛНР. То не життя!!! Тому у нас просто немає вибору, як перебороти свій страх, проявити свою позицію і в кінці перемогти.

Ще у мене є ідея. Все рівно в умовах війни реклама не працює. Давайте разом (влада, власники бігбордів, містяни) розмістимо в Херсоні багато правильних бігбордів. Я пропоную той, який встановлений у мене на обкладинці фейсбуку і яким ілюструю цей пост. Може бути безліч інших правильних бігбордів.

Все буде Україна! Слава Україні! Ми зараз творимо історію, яка напевно крутіша навіть за фінську в часи другої світової.

Колеги, будь-ласка, не лише лайкайте, а й коментуйте та поширюйте пост, що б його побачили якомога більше Херсонців».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН